what do our guests say?

A destiny, not a dormitory

Wat een heerlijk verblijf hebben we hier gehad. Wat een omgeving! Schitterend, zoveel te zien, zoveel te doen! Veel kunnen zien dankzij jouw informatie. Dank je wel, we komen graag terug. Tot de volgende keer.
Margaret en Hans
Pencil Pink/juli 2021
Jouw huis blijft ons bekoren en jouw persoon des te meer. Bedankt voor de lieve en lekkere zorgen. De combinatie met de fietsweek was een uitzonderlijke gelegenheid om hier een tweede keer te genieten van de natuur, het landschap, je huis en jou.
Els en René
Expression Blue/juli 2021
Hartelijk dank voor een fantastisch verblijf. We hebben genoten van je mooie huis en de onverwacht mooie omgeving van Normandië. We komen zeker een keer terug.
Klaas en Mieke
Boulevard Brown/juli 2021
Wat hebben we hier een heerlijke tijd gehad door jouw geweldige zorg. Genoten van de mooie en fantasierijke omgeving in jouw huis. De fijne tips die je gaf en de zorg, ook nog in deze moeilijke tijd van corona.
Jan en Anneke
Boulevard Brown/juli 2021
Onze eerste b&b ervaring en de lat ligt meteen heel hoog! We hebben een heerlijke tijd gehad. Dank je voor je gastvrijheid, je gezelligheid en je tips en adviezen. Nog lang niet alles gezien van het prachtige Normandie dus wie weet tot ziens.
Ton en Karin
Boulevard Brown/juli 2021
Wat een prachtig huis, schitterende B&B heb je hier! Normandië is zo ontzettend mooi. Dank je voor al je reisadviezen, we hebben genoten. Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben hier heerlijke dagen gehad.
Petra en Inge
Expression Blue/juli 2021
Bedankt voor het fantastische verblijf, de gastvrijheid, de leuke babbels, het lekkere eten, de toffe tips om de streek te verkennen. Ik heb hier heerlijk geslapen in uitstekende bedden. De rust die ik hier gevonden heb heeft mij deugd gedaan!
Dominique
Pencil Pink/juli 2021
Wat een heerlijk verblijf! Prachtige woning, gezellige kamer en lekker ontbijt. Anne is de perfecte gastvrouw en gids. Om de prachtige streek te leren kennen kregen we elke dag een schitterende tour voorgesteld. Waarvoor erg dank, we hebben er enorm van genoten.
Sonja en Johan
Pencil Pink/juni 2021
Zoekende op Google Maison les Hirondelles voorbij zien komen. Dat leek wel wat! De werkeijkheid overtreft alle verwachtingen. Wat een bijzonder mooie en smaakvol ingerichte B & B. Dank voor de goede tips en restaurants. En niet te vergeten de gezellige en interessante gesprekken bij het ontbijt. Ik had met mijn zoon geen betere basis kunnen hebben in Normandië voor het bezoek aan de historische plekken die Normandië rijk is sinds WO II.
Steven en Michiel
Expression Blue/aug 2020
We hebben samen echt genoten van onze tijd hier. Bedankt voor de geweldige tips, het heerlijke ontbijt en het diner, de brocante, de mooie en schone kamer, het thuisgevoel in het buitenland. 5 sterren wat ons betreft.
Sophie en Martijn
Pencil Pink/aug 2020
Votre accueil était impeccable
Dominique et Emmanuel
Boulevard Brown/aug 2020
Les 1er Francais à rester chez Anne sont absolument ravis de l'accueil et de la prestation. Votre maison est tellement agréable, décorée avec goût, un vrai bonheur. Merci pour tout, votre présence à vos si bons petits déjeuners, nos discussions. Fabuleuse rencontre, agréable surprise et belle rencontre et connaissance. Anne est au top en maitresse de maison, très attentionnée et au petits soins. Maison superbe et décorée avec goût.
Christine, Francois, Fabienne et Eric
Pencil Pink en Expression Blue/aug 2020
Wat een super gezellige sfeer hangt hier in huis! Was voor ons de 1e keer dat we naar een B&B kwamen en wees maar zeker, we komen terug.
Isabelle en Lotte
Expression Blue/aug 2020
Je denkt aan alles, geen enkel detail ontbreekt. Je gaf ons goede raad in de begeleiding van onze fietstochten, onze exploraties in de het binnenland, onze honger naar goede en leuke restaurants. Samen met Vera Lynn : We'll meet again
Portbail op 30 minuten rijden van MH Maison les Hirondelles
Els en René
Expression Blue/aug 2020
Wij hebben enkel lovende woorden. Alles is hier charmant : de mooie omgeving, het schitterende huis, de vriendelijke gastvrouw. Alles is perfect georganiseerd. We kregen veel tips.
Ann, Jan en George
Boulevard Brown en Pencil Pink/aug 2020
Bedankt voor deze heerlijke plek, de fantastische tijd die we hebben gehad. Mooie verhalen en gezellige ontbijtjes. Anne is een super gezellige gastvrouw en alles is top geregeld. Jullie plek heeft een goede energie. Bedankt.
Deirdre, John, Eva en Anna
Boulevard Brown en Expression Blue/juli 2020
Het was voor ons een gevoel van thuiskomen in Frankrijk. We geven deze bijzondere plek zeker door aan onze familie en vrienden. Jullie mogen trots zijn op jullie prachtige en nette B & B
Veroniek en Robby
Pencil Pink/juli 2020
Wij zijn heerlijk verwend en dankzij de tips van Anne hebben we kunnen genieten van uit-de-kunst eten en schitterende plekjes in dit mooie deel van Normandië. Merci et au revoir!
Brigitte en Ed
Pencil Pink/juli 2020
Hartelijk dank voor de mooie dagen en de verwennerij. Altijd klaar voor een gezellige babbel en nuttige tips om de regio te verkennen. Je kookkunsten zijn subliem! Toch nog een leuke vakantie in deze Corona tijd.
Bart en Inge
Boulevard Brown/juli 2020
Een B & B met veel zorg en zin voor kunst ingericht.
Carla, Franky, Rune en Lander
Boulevard Brown en Expression Blue/juli 2020
Een prachtige B en B met mooie uitvalsroutes in de streek en leuke tips. Met zeer veel zorg en gevoel voor esthetiek uitgebaat.
Vera en Ivo
Pencil Pink / juli en oktober 2020
Hartelijk vank voor jullie gastvrijheid! We hebben genoten van de prachtige omgeving - dankzij de fantastische tips van Anne. Heerlijk gegeten - kortom veel goede herinneringen om mee te nemen en te koesteren.
Mety en Michiel
Boulevard Brown/juli 2020
Wat een onvergetelijke trip. Gewoon een topvakantie.
Chris en Achilles
Expression Blue/juli 2020
We hebben ontzettend genoten van jullie prachtige verblijf, waar elk detail met smaak en charme is ingericht. Héérlijk geslapen en gesmuld van de zalige ontbijtjes. Heel bijzonder om dit gebied aan onze zoon te laten zien zodat hij ook kan doorvertellen wat zich hier heeft afgespeeld. Enorm indrukwekkend. Dank je wel voor alle gastvrijheid.
Mayke
Boulevard Brown /okt 2019
Wat een geweldige dagen hebben we gehad. Veel te kort, maar fantastisch. Lieve goede gastvrouw. Deze plek is zeker de moeite waard om eens een keer naar terug te komen.
Piet
Expression Blue/sept 2019
Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid! Prachtige b&b, heerlijke ontbijtjes, super fijne gesprekken. Bedankt voor alle tips (fantastische plekken/natuur) over de streek.
Dave en Faby
Expression Blue/sept 2019
Het spreekwoord zegt 'Leven als God in Frankrijk'. Eindelijk weet ik nu waar dat is, namelijk in Maison les Hirondelles in Hemevez. Piekfijne accommodatie, zéér lekker ontbijt, tips over de streek, goede gesprekken enz enz enz. Je wordt hier echt 'in de watten' gelegd en met 'watten' bedoel ik de donszachte soort. Volgend jaar zijn we weer op post want waar God woont daar kom je sowieso naar terug!!!
Gust
Pencil Pink/sept 2019
We hebben heerlijk genoten van jullie gastvrijheid! Dank dat we mochten genieten van jullie prachtige b&b. Je mooie bloementuin, de kamer, het ontbijt met de andere gasten, de culinaire toppertjes 's avonds... Ook dank voor de vele tips voor de heerlijke uitstapjes waarvan we uitermate genoten hebben. Een adresje om te delen met vrienden!
Christine en Luc
Expression Blue/sept 2019
Ons verblijf bij jullie was van grote kwaliteit en we denken met plezier terug aan de hele sfeer met name ook aan de borrel en het diner.
Vic en Ineke
Expression Blue/juni 2019
Nogmaals veel dank voor de gezelligheid en huiselijke sfeer die jullie ons hebben geboden in MH. Ook het contact met onze medegasten vonden we heel leuk. Ik hoop echt dat we nog eens terugkeren naar MH!
Pia en Jan
Boulevard Brown/juli 2019
Bedankt voor de heerlijke en gezellige tijd bij jullie en alle extra verwennerij.
Christa en Steef
Boulevard Brown/juni 2019
We staan klaar om terug te rijden naar België na een fantastische kennismaking met jullie, jullie huis en ook wel overduidelijk jullie Normandië. Jullie hartelijke en degelijke ontvangst en de vele tips maken dat onze herinneringen prachtig zijn.
Tom en Vera
Pencil Pink/juli 2019
Wij hebben echt genoten, het was gewoon geweldig.
Marcel en Marietje
Expression Blue/juli 2019
Wat een prachtig 'thuis' hebben jullie gemaakt in een ongelooflijk mooie, indrukwekkende en ruige streek.
Diana en Patrick
Pencil Pink/juli 2019
We hebben julie b&b als fantastisch ervaren. Wat een gastvrijheid. Heerlijke ontbijtjes en heerlijke bedden. En wat een rust. Bedankt voor de tips, we hebben Normandië op een andere manier leren kennen en dat was zonder jouw tips toch anders geweest.
Jos en Anja
Boulevard Brown/juli 2019
Bedankt voor de gastvrijheid op deze verzorgde locatie. Genoten van de rust, het ontbijt, het diner. Voor herhaling vatbaar.
Martin en Kees
Expression Blue/juli 2019
Prachtige kamer, gezellige sfeer en lekker ontbijt. Erg bedankt voor de goede tips. Zodoende hebben we veel mooie, indrukwekkende plaatsen gezien.
Ben en Mariette
Boulevard Brown/aug 2019
Echt genoten en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor de goeie tips, zo hebben we Normandië op een andere manier leren kennen. Top echt top verblijf.
Patrick en Lieve
Boulevard Brown/aug 2019