Wie zijn wij?

In 2007 zijn wij, een Nederlands stel en internetondernemers, in de Cotentin komen wonen.
We waren direct verliefd op dit gebied.

Deze streek heeft voor ons alles te bieden: een aangenaam klimaat (milde winter en een fijne zomer), schitterende natuur, fantastisch eten, aardige mensen, veel cultuur en historie, een internationale omgeving. De jaarlijkse viering rondom D-day is telkens weer een bonus.

Kortom, wij ervaren het leven hier zoals het volgens ons is bedoeld: ruimte. weinig stress, geen files, geen parkeermeters, tijd voor een praatje, en vooral veel tijd voor een goede maaltijd en een mooi glas wijn, bier of cider.

In 2017 besloten wij een ruimer huis aan te kopen om er vanaf 2019 tevens gasten te kunnen ontvangen. We willen met andere mensen kunnen delen waar wij ook zo van kunnen genieten.

Wij hebben wat we vandaag de dag opeens een ‘ouderwetse” bed & breakfast noemen. In MH ontmoeten mensen elkaar. In MH wordt met elkaar gepraat en samen gegeten. Door de opzet van de keuken wordt dit ook gestimuleerd. Zonder ipads, tablets of telefoons op tafel…

In deze bijzondere omgeving worden wij bovendien vrijwel dagelijks aan de bevrijding herinnerd.
Wij voelen ons ambassadeurs van die vrijheid.

Wij verwelkomen daarom ook extra graag gasten die de D-day sites in de Cotentin komen bezoeken. Ouders met kinderen in de leeftijd van 16 jaar en ouder zijn meer dan welkom. We vinden het heel belangrijk dat we blijven herinneren en dat de jongste generatie weet wat er destijds gebeurd is en waarom.
Wij dragen hier graag een steentje aan bij.

De Cotentin is in al zijn facetten een schitterende streek om te bezoeken!

Vragen op cultureel, culinair, natuur en historisch vlak beantwoorden wij graag. Tevens stippelen we graag samen met u, bij voorkeur na het ontbijt, een mooie route voor u uit. We hebben talloze tips & informatie in huis.
Wij zijn gepassioneerd over deze streek en dat zult u tijdens uw verblijf zeker merken!

Wij maken van uw vakantie graag een echte belevenis en een blijvende herinnering.