wat vinden onze gasten?

'Geen bed, maar een bestemming'

We hebben ontzettend genoten van jullie prachtige verblijf, waar elk detail met smaak en charme is ingericht. Héérlijk geslapen en gesmuld van de zalige ontbijtjes. Heel bijzonder om dit gebied aan onze zoon te laten zien zodat hij ook kan doorvertellen wat zich hier heeft afgespeeld. Enorm indrukwekkend. Dank je wel voor alle gastvrijheid.
Mayke
Boulevard Brown - okt 2019
Wat een geweldige dagen hebben we gehad. Veel te kort, maar fantastisch. Lieve goede gastvrouw, dit is zeker de moeite waard om eens een keer terug te komen.
Piet
Expression Blue/sept 2019
Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid! Prachtige b&b, heerlijke ontbijtjes, super fijne gesprekken. bedankt voor alle tips (fantastische plekken/natuur) over de streek.
Dave en Faby
Expression Blue/sept 2019
Het spreekwoord zegt 'Leven als God in Frankrijk'. Eindelijk weet ik nu waar dat is, bij Anne en Coen in Hemevez. Piekfijne accommodatie, zéér lekker ontbijt, tips over de streek, goede gesprekken enz enz enz. Je wordt hier echt 'in de watten'gelegd en met 'watten' bedoel ik de donszachte soort. Volgend jaar zijn we weer op post want waar God woont daar kom je sowieso naar terug!!!
Gust
Pencil Pink/sept 2019
We hebben heerlijk genoten van jullie gastvrijheid!.Dank dat we mochten genieten van jullie prachtige b&b. Je mooie bloementuin, de kamer, het ontbijt met de andere gasten, de culinaire toppertjes 's avonds... Ook dank voor de vele tips voor de heerlijke uitstapjes waarvan we uitermate genoten hebben. Een adresje om te delen met vrienden!
Christine en Luc
Expression Blue/sept 2019
Ons verblijf bij jullie was van grote kwaliteit en we denken met plezier terug aan de hele sfeer met name ook aan de borrel en het diner.
Vic en
Expression Blue/juni 2019
Nogmaals veel dank voor de gezelligheid en huiselijke sfeer die jij en Coen ons hebben geboden in MH. Ook het contact met onze medegasten vonden we heel leuk. Ik hoop echt dat we nog eens terugkeren naar MH!
Pia en Jan
Boulevard Brown/juli 2019
Bedankt voor de heerlijke en gezellige tijd bij jullie en alle extra verwennerij.
Christa en Steef
Boulevard Brown/juni 2019
We staan klaar om terug te rijden naar België na een fantastische kennismaking met jullie, jullie huis en ook wel overduidelijk jullie Normandië. Jullie hartelijke en degelijke ontvangst en de vele tips maken dat onze herinneringen prachtig zijn.
Tom en Vera
Pencil Pink/juli 2019
Wij hebben echt genoten, het was gewoon geweldig.
Marcel en Marietje
Expression Blue/juli 2019
Wat een prachtig 'thuis' hebben jullie gemaakt in een ongelooflijk mooie, indrukwekkende en ruige streek.
Diana en Patrick
Pencil Pink/juli 2019
We hebben julie b&b als fantastisch ervaren. Wat een gastvrijheid. Heerlijke ontbijtjes en heerlijke bedden. En wat een rust. Bedankt voor de tips, we hebben Normandië op een andere manier leren kennen en dat was zonder jouw tips toch anders geweest.
Jos en Anja
Boulevard Brown/juli 2019
Bedankt voor de gastvrijheid op deze verzorgde locatie. Genoten van de rust, het ontbijt, het diner. Voor herhaling vatbaar.
Martin en Kees
Expression Blue/juli 2019
Prachtige kamer, gezellige sfeer en lekker ontbijt. Erg bedankt voor de goede tips, zodoende hebben we veel mooie, indrukwekkende plaatsen gezien.
Ben en Mariette
Boulevard Brown/aug 2019
Echt genoten en zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt voor de goeie tips, zo hebben we Normandië op een andere manier leren kennen. Top echt top verblijf.
Patrick en Lieve
Boulevard Brown/aug 2019
Sluit Menu
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands